Labo Levernaciers

Alpha-Tec_Logos_380x106.png Alpha-Tec
decontaminatiereagentia voor mycobacteriologie. Stijve pH-regeling met NAC-PAC Red, NPC-67 neutralisatiebuffer, PRB Pellet Resuspension-buffer.
abp.jpg American Biochemicals & Pharmaceuticals (abp)
abp is de fabrikant achter Ristocetin, een uniek product dat essentieel is bij de diagnose van de ziekte van von Willebrand.
anaspec-logo-high-resolution.jpg AnaSpec
Peptide / eiwitlabeling , recombinante enzymen en eiwitten, testkit, fluorescerende kleurstoffen en quenchers, zebravis-antilichamen, PCR / qPCR-producten, klonen, expressie en analyse enz.
Anatrace_279_Spot.jpg anatrace
anatrace heeft meer dan 30 jaar ervaring met membraaneiwitten en structurele biologie, en heeft een grote keuze aan detergenten en lipiden, zoals DDM, DM, OG, NG, LMNG en GDN
Application_Logo_Blue_2000.png Applion Biotechnology Een
leverancier van wereldklasse van geavanceerde bioreactor- en fermentorsystemen, inclusief regelsystemen, software en sensoren. Van microschaal en 2-20 liter autoclaveerbare reactoren tot 120 liter CIP-type pilot plant en industriële schaal.
AusDiagnostics.png AusDiagnostics
CE-IVD goedgekeurde panels voor de detectie van bacteriën, virussen, parasieten en schimmels. De panelen worden gebruikt in combinatie met HighPlex (24 patiëntmonsters) of UltraPlex (96 patiëntmonsters).
BioMedica.png Biomedica
CE-IVD goedgekeurde immunoassays in de segmenten Botmetabolisme, cardiovasculair, Oxidatieve stress, Ziekte van Lyme, Nefrologie en transplantatie, Glycomics en meer. Daarnaast kunnen ze analysediensten aanbieden binnen Elisa, Luminex, NGS en microRNA.
bioplastics logo.jpg BioPlastics
Fabrikant van PCR / qPCR-platen, strips en buizen
biosan logo.png Biosan
Laboratoriumapparatuur zoals shakers, rockers, centrifuges, verwarmingsblokken, PCR-kasten, laboratoriummeubilair en meer. Biosan is populair bij onze klanten omdat ze eenvoudige, robuuste apparatuur produceren die werkt zoals het hoort.
biosera.jpg Biosera
Serum voor celkweek
biotium-logo-final.png Biotium-
antilichamen, assays, substraten, labelkits en meer. Ze richten zich op en bieden fluorescerende hulpmiddelen van de hoogste kwaliteit, waaronder hun eigen gepatenteerde GelRed ® -kleurstoffen , CF ® -kleurstoffen, NucView ® Caspase-3-substraten, EvaGreen ® -kleurstoffen en TrueBlack ® Background Reducers .
blueheron.png Blue Heron Biotechnology
Biedt gensynthese – ze kunnen de novo bijna elke sequentie synthetiseren die is gekloond in een vector naar keuze.
cayman_chemical_logo.gif Cayman chemische
testkit voor het meten van eicosanoïden, biomarkers voor vrije radicalen, cyclische nucleotiden, cytokinen, hormonen en stikstofmonoxide, plus een breed scala aan hoogwaardige biochemicaliën zoals eicosanoïden, stikstofoxidereagentia en verschillende lipiden, vetzuren, enzymen en antilichamen.
logo_CST.png Celsignaleringstechnologie
Antilichamen en aanverwante producten voor onderzoek naar signaaltransductie, voor toepassingen zoals Western blotting, IF, IHC, Flowcytometrie, ChIP, Multiplex, enz.
CytoCell-logo CMYK.jpg Cytocell
FISH-sondes – hematologie, pathologie, oncologie, prenatale en aangepaste FISH-sondes.
cygnus_logo_smaller.png Cygnus
Host Cell Protein (HCP)-assayproducten zoals ELISA-kits, antilichamen, Western-blot-kits en Host Cell DNA-detectie- en extractiekits. Daarnaast bieden ze immunoassayreagentia en kits voor immunogeniciteitstesten
Diagenode-EPI.png Diagenode
Fragmentatietechnologie en kit voor DNA-methylatie, chromatinestudies, exosomen, eiwitextractie enz.
EdgeBioLogo_4c.jpg EdgeBio-
reagentia voor nucleïnezuurzuivering en pre-sequencing zuivering. Efficiënte en snelle producten die de hands-on tijd minimaliseren. Met o.a. kleurstofterminalverwijderaar om extra reagentia te verwijderen voordat de sequentie wordt bepaald. Snelle protocollen met slechts twee draaistappen binnen enkele minuten.
eurogentec.jpeg Eurogentec
Antilichamen, peptiden, oligo’s, gensynthese, biopanning, verwijderingsservice. Kansen voor GMP-productie voor diagnostiek en vaccinontwikkeling.
genscript.png GenScript
Protein Assay , antilichamen, CRISPR-producten, recombinante eiwitten, stabiele cellijnen, PCR-reagentia, ORF-klonen en meer.
GlenResearch_logo_CMYK.jpg Glen Research
Biedt onder andere fosforamidieten en vaste systemen en chemicaliën aan voor chemische synthese, modificatie, labeling en zuivering van DNA- en RNA-oligonucleotiden.
Greiner_Bio-One_Logo_RGB_03.png Greiner bio-one
Microplaten, HTS, celcultuurplastic, centrifugebuisjes, petrischalen, PCR-plastic, eiwitkristallisatieplastic, oplossingen voor biobanking etc.
HTG.png HTG Molecular Diagnostics (HTG)
Instrumenten, reagentia en service voor moleculaire profileringstoepassingen. Het HTG EdgeSeq-platform en het bijbehorende multiplexpaneel automatiseren Next-Generation sequencing (NGS) van vaste en vloeibare monsters, zelfs met een zeer beperkte steekproefomvang. Zal biomarkers identificeren die belangrijk zijn voor precisiegeneeskunde, om de klinische relevantie van deze bevindingen te begrijpen en uiteindelijk om behandelingsopties te identificeren.
integra_logo_4c.jpg INTEGRA
Wereldberoemde fabrikant van apparatuur voor microbiologie en celcultuur. Hun Pipetboy pipetvuller is verkrijgbaar in bijna alle soorten laboratoria. Instrumenten voor mediaproductie, vloeistofbehandeling, vlamsterilisatie en systeem voor geautomatiseerde productie van agarkommen.
LabRobot_LOGO.png Labrobot
Dilucups en Dilushakers vervangen de bereiding van verdunningswater voor microbiologische tests en maken seriële verdunning gemakkelijker.
LONZA-logo transparant.png LONZA Celkweekmedia
en reagentia/supplementen, primaire cellen, transfectiesysteem en reagentia, standaard en speciale agarrozen, prefab eiwitgels, FlashGel-systeem met gelcassettes etc.
Molecular-Dimensions-logo.png Molecular Dimensions
Toonaangevende leverancier van schermen, reagentia, verbruiksartikelen en instrumenten voor kristallografie. Ze bieden een verscheidenheid aan innovatieve en nieuw ontwikkelde schermen en reagentia, zoals. RUBIC- en Durham-eiwitstabiliteitsschermen, het BCS-scherm, MIDASplus en Crystallophore No1.
Thermo_Logo.png NanoDrop
NanoDrop microvolume spectrofotometer voor kwantificering van DNA, RNA en eiwitten in 1-2 l monstervolume. We onderhouden ook alle NanoDrop-modellen
neb_logo_409.png New England BioLabs
restrictie-enzymen, polymerasen, klonen, NextGen-enzymen en -kits, markers en ladders, competente cellen, glycobiologie, epigenetica, eiwitexpressie enz.
Volgende_H_Spot.png NeXtal Biotech
EasyXtal platen, zeven en accessoires voor kristallografie.
Oorspronkelijke kleur.png OriGene
Menselijke klonen van volledige lengte, recombinante eiwitten, celextracten, antilichamen.
polyplus-transfection-logo-high-resolution.jpg Polyplus transfectie
Innovatieve oplossingen voor transfectie van nucleïnezuren voor onderzoek, bioproductie en therapie.
ProteinArk HiRes.jpg Protein Sheet
Monstervoorbereiding en scheidingsoplossingen van eiwitten door middel van filtratie, kolommen en harsen. De meest populaire producten zijn Äkta-kolommen HiFliQ, Proteus-spinkolommen, Proteus X-spinner voor kleverige monsters, evenals snelle Comassie en IPTG.
Qkine-master-logo-grijs [1] .png Qkine
Groeifactoren en cytokines, vooral voor stamcellen, organoïden en regeneratieve geneeskunde.
qnostics.png Qnostics
Leverancier van onafhankelijke procesbesturingen voor moleculaire diagnostiek in de microbiologie. De controles worden op dezelfde manier gebruikt als patiëntmonsters van extractie tot detectie.
Radleys logo 09.jpg radleys Reactie-
en synthesestations, verwarmingsplaten met roerders, platencarrousels , verwarmings- en koelmantels, chemische werkstations, roerders, temperatuurregelaars, vacuümpompen, condensors, recirculatiekoelers en meer.
RIBOXX_Pharmaceuticals_logo_logotype.png riboxx life sciences
Gevalideerde producten voor het uitschakelen van genen door RNA-interferentie (breed scala aan siRNA, miRNA-nabootsers, miRNA-remmers, inclusief controles voor al deze), en activering van immuuncellen door Toll-like receptor 3-liganden.
Rockland-logo hoge resolutie JPEG.JPG Rockland
Primaire en secundaire antilichamen, reagentia enz.
Salie Logo 2014.png sage science
DNA-fractionering – Next Generation Sequencing.
TPP_Logo_WEB.jpg TPP
Celcultuur kunststof, serologische pipetten, vacuümfiltratie, sproeifilters etc.
TransOMIC_logo_Green-Gray-516x216.png transOMIC
shRNA-screeningbibliotheek, CRISPR-Cas9-reagentia, gRNA- en vectorontwerp, Cas9-vectorontwerp, cDNA-klonen, lentivirale ORF-klonen, lentivirale deeltjes, knock-out van gist.
vector_laboratories_logo_transparent.png Vector Laboratories
Reagentia voor immunohistochemie / immunocytochemie, etikettering, immunofluorescentie, in situ hybridisatie, blottingreagentia, ELISA, flowcytometrie, glycobiologie enz.

Related Post

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *